Consultoria i assessoria en material, instal·lacions i eficiència energètica

Assessoria en material i instal·lacions, eficiència energètica i energia solar. Domòtica, inmòtica i enginyeria

 

۷ Integració de sistemes

۷ Envoltant i sistemes d'aïllament

۷ Energies netes i renovables

۷ El blog d’energia

۷ Marques i representades

 

 

 

 

 

 

Som especialistes en estalvi energètic, instal·lacions de calefacció, climatització, il·luminació, aigua calenta sanitària (ACS)... inmòtica i domòtica en general. Els nostres serveis i coneixements estan relacionats en base al CTE (Codi tècnic de l’edificació), RBT (Reglament de baixa tensió), RITE (Reglament d’infraestructures tèrmiques en edificis), l’estàndard mundial KNX i els protocols TCP/IP.

 

Viviendas, apartamentos, torres, chalets, pisos, casas...

 

 

 

 

Amb més de 25 anys de presència en el mercat assessorant i col·laborant amb professionals d’instal·lacions elèctriques, calefacció, climatització i ACS som un referent per a qualsevol projecte, des d’instal·lacions domèstiques fins a grans instal·lacions terciàries com per exemple hotels, col·legis, escoles, acadèmies, universitats, oficines, aeroports, hospitals, centres comercials, poliesportius, museus.

 

Domòtica, inmòtica i enginyeria. Comunicacions, seguretat, gestió de la energia, accessibilitat i confort

 

 

Si ets instal·lador autònom o una petita instal·ladora i t’interessa col·laborar amb nosaltres, busquem professionals per a dur a terme tècnicament els nostres estudis i projectes.

 Más información

Si ets instal·lador autònom o una petita instal·ladora i t'interessa col·laborar amb nosaltres, busquem professionals per tota Catalunya pels nostres projectes.

 

 

 

 

 

 

Amb l’estàndard KNX, els sistemes SmartHome actuals, xarxes TCP/IP i els coneixements en electricitat, ACS, calefacció i climatització oferim una varietat de solucions per a que tots els edificis, vivendes (apartaments, torres, xalets, pisos, cases...), empreses (des de la més petita fins a una multinacional) i negocis del sector terciari puguin beneficiar-se de l’automatització i l’eficiència energètica.

 

Pequeñas, medianas y grandes empresas. Edificios y oficinas.

 

 

 

 

  

 

Más información

 

 

Eficiència energètica i xarxes informàtiques

 

La gestió del nostre despatx tècnic està orientada primordialment, a aconseguir amb els nostres clients una estreta relació, basada en la col·laboració i la feina en equip, desenvolupant i aplicant un esperit de servei, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció plena del client.

...

La política de superació en cada projecte, va acompanyada amb el compromís de no solament oferir el millor servei, si no la millor relació qualitat-preu, juntament amb la flexibilitat, agilitat i eficàcia per a ser una empresa puntera, en el sector de les instal·lacions, l’automatització d’edificis i l’eficiència energètica.

 

 

 

 

 

 

Proyectos de ingeniería eléctricos, de telecomunicaciones, calefacción, climatización. Detección y extinción de incendios, intrusión, accesos y videovigilancia.

  

Assessorament i formació tècnica de l’estàndard KNX en domòtica i inmòtica a instal·ladors electricistes, lampistes, fontaners, empreses de reformes, arquitectes i enginyers.

...

Gestió, integració i programació de projectes d’electricitat, calefacció, climatització i aigua calenta sanitària. Energia solar tèrmica, fotovoltaica i bomba de calor aerotèrmica i geotèrmica.

...

Anàlisi de l’edificació, instal·lacions i necessitats del client per a realitzar el projecte a mida i aconseguir una vivenda o edifici intel·ligent realment autònom i eficient energèticament.

...

Ajuda en la projecció, estudi i programació a professionals del sector.

...

Subministrament i assessorament del material necessari per a la integració de les instal·lacions als nostres col·laboradors amb el seu marge comercial corresponent.

 

 

 

 

 

 

Jordi Santos en Proveedores.com

 

 

 

 

 

 

Jordi Santos

Estudis energètics i automatització d’edificis

Serveis a professionals i particulars a:

Montblanc – Conca de Barberà

 

Tel. 620 514 415

Contacta amb nosaltres

 

Espanyol - Català

 

Linked in

www.jordisantos.com/

www.asesor-eficiencia-energetica.com/

...

 

 

Per a vivendes

Pisos, apartaments, xalets, cases, torres ...

 

Edificis i sector terciari

Hotels, oficines, col·legis, escoles, acadèmies, universitats, aeroports, hospitals, residències geriàtriques, centres comercials, centres esportius, museus ...

 

Col·laborem amb

Estudis d'arquitectura, arquitectes autònoms, instal·ladors electricistes, lampistes, empreses de seguretat i informàtica i particulars.

 

 

Àmbit d’actuació

Alt Camp, Valls, Alt Empordà, Figueres, Alt Penedès, Vilafranca del Penedès, Alt Urgell, La Seu d’Urgell, Alta Ribagorça, Pont de Suert, Anoia, Igualada, Aran, Vielha e Mijaran, Bages, Manresa, Baix Camp, Reus, Baix Ebre, Tortosa, Baix Empordà, La Bisbal de l’Empordà, Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Baix Penedès, El Vendrell, Barcelonès, Barcelona, Berguedà, Berga, Cerdanya, Puigcerdà, Conca de Barberà, Montblanc, Garraf, Vilanova i la Geltrú, Garrigues, Les Borges Blanques, Garrotxa, Olot, Gironès, Girona, Maresme, Mataró, Moianès, Moià, Montsià, Amposta, Noguera, Balaguer, Osona, Vic, Pallars Jussà, Tremp, Pallars Sobirà, Sort, Pla d’Urgell, Mollerussa, Pla de l’Estany, Banyoles, Priorat, Falset, Ribera d’Ebre, Mora d’Ebre, Ripollès, Ripoll, Segarra, Cervera, Segrià, Lleida, Selva, Santa Coloma de Farners, Solsonès, Solsona, Tarragonès, Tarragona, Terra Alta, Gandesa, Urgell, Tàrrega, Vallès Occidental, Sabadell i Terrassa, Vallès Oriental, Granollers